Kontakt oss

Kontaktinformasjon:

InspiraHuset eies og drives av Kari Lindbäck Johnsen og Trond Parelius Johnsen. Vi nås på fast telefon +4722525276, eller helst på mobiltelefon. Kari mobil +47 92040847 eller Trond +47 93097600.

Send gjerne en e-post til: kari@collusor.no eller trondparelius.johnsen@collusor.no.                    InspiraHuset drives gjennom vårt konsulentselskap Collusor Management Consulting AS. Se også collusor.no eller imcn.eu direkte.

Adresse:

Guvernørens vei 5/5a, 0284 OSLO. Inngang fra Ørakerveien er lettest om du kommer via Lilleaker holdeplasser.

InspiraHuset har hovedinngang fra Ørakerveien, en stille, smal gate uten parkering. Man kan parkere i Guvernørens vei eller andre nabogater, eventuelt mot betaling på Lilleaker senter (200m) eller CC-Vest (400m).

Lilleaker er dekket av et fantastisk tilbud av offentlige kommunikasjoner.Buss og trikk til Lilleaker (ca 150-200m), T-bane til Bjørnsletta (ca 600m). Tog/Flytoget/Busser til Lysaker (ca 1km)

Om dette nettstedet

Dette må du bare se! Er InspiraHuset det fineste møtelokalet i Oslo Vest? InspiraHuset er et flott tilskudd i Ullern Bydel og ligger i en hage på Lilleaker, bare noen steinkast fra grensen til Bærum.

Vi er stolte av hva som er skapt i bratt skråning. Nå er det som en liten oase i stille omgivelser. InspiraHuset er skjermet og tilbaketrukket, men med kort gangvei til forretninger og spisesteder.