Tjenestetilbud og romoppsett

Tjenestetilbud:

Når dere vil benytte eksterne ressurser, kan vi stå for fasilitering av møter, møteledelse, osv.  Vi kan også stå for relevante innspill til møter også fra deltakere i våre egne nettverk. Om ønskelig kan vi trekke på  internasjonale kontakter med et stort tjenestetilbud og forskjellig kompetanse.

Egne kurs i regi av Collusor Management Consulting eller InspiraHuset vil annonseres. Vi kan eventuelt også bidra med innspill i andres kurs/møter/fagkonferanser og utviklingsprosesser osv.

InspiraHuset kan tilby å bestille frukt og/eller kjeks og kaker, mat og eventuelt servering. Om ønskelig tar vi oss av spesielle blomsterdekorasjoner, bidrar med levende lys, osv.

Møte- eller kursoppsett:

Dere bestemmer selv hvordan bord og stoler skal arrangeres og kan selv stå for det. Alternativt kan vi arrangere det med utgangspunkt i deres ønsker og behov.  Rommets fasong tillater mange varierte oppsett, også sirkel om det er ønskelig.

Bordene er lette og funksjonelle og lar seg enkelt kombinere slik dere ønsker. Velg mellom stoler med eller uten armlener.